TJÄNSTER

Peter har jobbat som kyltekniker på NKI-kyl i Örnsköldsvik. Där har han gjort det mesta inom kyla och värme. Det inkluderar installationer och service av värmepumpar, service av ammoniakanläggningar, storkök, tvättstugor, butikskyla och AC fordon, ja listan kan göras nästan hur lång som helst.

HP´s KYLA OCH VÄRME AB är baserat i Stennäs som ligger mellan Dikanäs och Kittelfjäll. Verksamhetsområdet är dock stort, hela Vilhelmina kommun, Saxnäs, Klimpfjäll, Tärna, Borgafjäll och Storuman.


HP´s KYLA & VÄRME har två fokus områden:


VÄRMEPUMPAR

Vi säljer värmepumpar från ledande märken, du får hjälp med vilken värmepump som passar din stuga/hus/uterum/garage bäst, sköter installationen och service.

Du kan även få hjälp med felsökning och service på befintlig värmepump.


AC FORDON

Kontakta oss om du vill kontrollera och/eller reparera kylanläggningen i din bil, traktor, buss, lastbil, husbil eller husvagn.

Ett tips är att du kontaktar oss för en koll då du får veta om systemet är intakt eller inte. Om fel hittas får du ett kostnadsförslag.


Att HP´s KYLA & VÄRME AB inriktar sig på Värmepumpar och AC fordon utesluter inte att det finns möjlighet att hjälpa dig eller ditt företag med en frys, kylrum tvättmaskin, kokgryta eller vad du nu har som inte fungerar som det ska. 


Kontakta oss

Vi hoppas få bli din problemlösare.

Tekniker

Peter Nordgren

070-372 80 59

Kontoret

Helen Grundström

070-309 13 30

Copyright © Alla rättigheter förbehållna